Beschikbare ruimte

Beschikbare ruimte

Als commerciële exploitant, ontwikkelaar en beheerder van de haven van Delfzijl en de Eemshaven werkt Groningen Seaports aan uw nieuwe bedrijfsvestiging. Wij leggen de rode loper graag voor u uit en zoeken mee naar wat voor uw bedrijf de beste locatie is.

Wij zijn pas tevreden als ú tevreden bent. U kunt een eigen kavel – groot of klein – afnemen (erfpacht), maar het is natuurlijk ook mogelijk om bestaande locaties te huren of gebruik te maken van bestaande faciliteiten.

Er is volop animo voor beide havengebieden waardoor we goed moeten kijken op welke manier we de nog beschikbare kavels het beste kunnen inpassen. Beide havens beschikken over goede spoor-, weg- en waterverbindingen waardoor uw locatie uitstekend bereikbaar is. Uiteraard kunt u gebruik maken van de aanwezige havenfaciliteiten, zoals kaden, een roro-brug of havenkranen. Wij brengen u graag met de juiste dienstverleners in contact om zaken te doen.

TERREINEN KANTOREN

Uw locatie?

Bent u actief in de offshore wind business of datacenterbranche, dan is de Eemshaven de plaats waar u het beste tot uw recht komt. Voor chemische bedrijvigheid of circulaire economische activiteiten is Delfzijl de aangewezen locatie.

Benieuwd wat de Eemshaven of de haven van Delfzijl u kan bieden? Zoekt u een vestigingsplaats voor uw bedrijf? Overweegt u een bedrijfsverplaatsing? Wilt u gebruik maken van een steiger of een kade? Neem vooral contact op en maak uw wensen kenbaar, dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden.

 

Subsidies

De provincie Groningen heeft een document opgesteld met een overzicht van het financiële ecosysteem.

Financieel Ecosysteem

Meer informatie over subsidies?