Detacheringsbureau Or-Quest geopend in Delfzijl

Detacheringsbureau Or-Quest geopend in Delfzijl

Groningen Seaports-CEO Cas König heeft dinsdag 25 februari in Delfzijl een nieuwe vestiging geopend van detacheringsbureau Or-Quest.

Or-Quest ontwikkelde zich de afgelopen tien jaar tot dé specialist in hoger opgeleid technisch personeel in Noord-Nederland, en steeds meer ook daarbuiten. Waar steeds meer ondernemingen het de afgelopen tijd lastig hadden om hoger opgeleide technisch specialisten te vinden, groeit Or-Quest jaar na jaar.

“Wij zijn daarom zeer verheugd dat een bedrijf als Or-Quest zich in ons gebied vestigt. Zij zien volop kansen om bedrijven en toekomstige bedrijven in onze havens te helpen met hun zoektocht naar de juiste mensen. En dat helpt ons weer bij de acquisitie van nieuwe ondernemingen, want we merken dat de beschikbaarheid van goed en technisch personeel voor nieuwe bedrijven steeds belangrijker wordt als vestigingsfactor”, aldus König.

Het bureau heeft naast Delfzijl ook vestigingen in Drachten en Zwolle.

CEO Cas König van Groningen Seaports (l) en directeur Jelmer Spijksma van Or-Quest (r) openen op symbolische wijze de nieuwe vestiging van het detacheringsbureau in Delfzijl