Burgemeester Appingedam slaat eerste paal van BMN vestiging op Fivelpoort

Burgemeester Appingedam slaat eerste paal van BMN vestiging op Fivelpoort

Donderdag 7 september gaf de burgemeester van Appingedam, de heer Hiemstra, het officiële startsein voor de bouw van de eerste nieuwbouwvestiging van BMN Bouwmaterialen. Gezamenlijk met vestigingsmanager Klaas Bullema sloeg Hiemstra om 15.30 uur de eerste paal op het bouwterrein van BMN aan de Opwierdermeerweg op Bedrijvenpark Fivelpoort in Appingedam.

Speciaal moment

Samen met genodigden vierde BMN dit speciale moment. Met deze speciale handeling ging op het terrein van 6500 m2 officieel de bouw van start van het nieuwe onderkomen van BMN Delfzijl. De oplevering van BMN Appingedam vindt hoogstwaarschijnlijk eind december plaats in geheel nieuwe BMN-stijl. In januari wordt de vestiging dan ingericht en verhuist BMN Delfzijl naar Appingedam. Zo kan BMN Appingedam begin februari haar deuren openen voor haar klanten.

Klanten optimaal bedienen

De vestiging kan met 450 m2 Proshop een breder shopassortiment aanbieden aan haar klanten dan op dit moment bij BMN Delfzijl mogelijk is. En naast de betere bereikbaarheid blijft het vertrouwde team van BMN Delfzijl onveranderd de klanten ontzorgen zoals klanten van ze gewend zijn. Alleen dan op een nieuwe locatie om haar klanten optimaal te kunnen bedienen.

Artist impression van de nieuwe vestiging van BMN Bouwmaterialen op Bedrijvenpark Fivelpoort in Appingedam