Harm Post krijgt steun van ondernemers voor interim functie haven van Lauwersoog

Harm Post krijgt steun van ondernemers voor interim functie haven van Lauwersoog

Harm Post is definitief per 21 januari 2013 benoemd tot interim-directeur van de haven van Lauwersoog. In de vorige week gehouden gesprekken met een aantal leidende ondernemers in de haven is de volledige steun uitgesproken  voor zijn kandidatuur. Hij zal deze functie naast zijn directeurschap van Groningen Seaports gaan uitvoeren.

In de Algemene vergadering van Aandeelhouders van de Exploitatiemaatschappij haven Lauwersoog (EHL) van 14 januari jl. heeft de Raad van Commissarissen Harm D. Post (directeur Groningen Seaports)  gevraagd als interim-directeur aan te treden. Hij heeft dit geaccepteerd op voorwaarde dat de leidende ondernemers in de haven zijn kandidatuur steunen.

Interimfunctie
Harm Post gedurende de interim-periode alle verplichtingen en bevoegdheden als statutair directeur van EHL BV. Als belangrijkste opdracht geldt het opstellen – samen met de ondernemers – van een toekomstplan voor de haven van Lauwersoog. De verwachting is dat de interim-functie ruim een half jaar gaat duren. Hij zal hiervoor enkele keren per week kantoor houden in Lauwersoog.