Het feest kan beginnen: zevende editie DelfSail!

Het feest kan beginnen: zevende editie DelfSail!

Het feest kan beginnen: zevende editie DelfSail!

Aanstaande donderdag 13 juni is het zover! Dan begint de zevende editie van DelfSail. Vier dagen lang belooft het een groot spektakel te worden in Delfzijl, waar maar liefst zestien indrukwekkende tall ships de haven aandoen. Naast de prachtige schepen die te bewonderen zijn, is er ontzettend veel te beleven in het havengebied en centrum van Delfzijl. Alle dagen kunnen bezoekers namelijk genieten van prachtige optredens van diverse artiesten en zijn er vele activiteiten voor jong en oud.

De tall ships zijn de sterren van DelfSail: hoge masten en uitgestrekte zeilen domineren de horizon. Dit jaar zijn er zestien tall ships uit verschillende landen, die samen met vele andere schepen het evenement zo bijzonder maken. De meeste schepen hebben een indrukwekkende grootte en een historische betekenis. DelfSail biedt een unieke kans om deze in Delfzijl te ontdekken!

Groningen Seaports is trotse hoofdsponsor van het evenement en heeft haar thuishaven in het dok van Niestern Sander. Een toplocatie in het hart van dit unieke maritieme evenement, die als uitvalsbasis dient voor alle gasten van Groningen Seaports en waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt over de haven van Delfzijl. Samen met de gelukkige prijswinnaar van een winactie op Instagram genieten we vanaf deze locatie, met eten en muziek, van het prachtige evenement.

Na lang wachten kunnen we nu dan eindelijk genieten van een nieuwe editie van DelfSail. Kom ook en ontdek de wonderen van DelfSail in onze haven! Alle informatie over het evenement vind je op www.delfsail.nl.