Opening nieuw kantoor Gebroeders Benus in Nijlicht

Opening nieuw kantoor Gebroeders Benus in Nijlicht

Kunstexpositie in Nijlicht tot 15 april

In het kantorencomplex Nijlicht in de Eemshaven opent Marijke van Beek, burgemeester van de gemeente Eemsmond, op woensdag 14 maart om 16.00 uur zowel het nieuwe kantoor van Bouwonderneming Gebroeders Benus als de kunstexpositie van Linda Bouter en Bas Jan van Stam.

Geïnteresseerden kunnen t/m 15 april op alle dinsdagen en zondagen van 14-16 uur (met uitzondering van 1ste Paasdag) en op tweede Paasdag van 14-16 uur een kijkje komen nemen op de tweede etage van Nijlicht.  Voor bezoek buiten deze tijden kan men rechtstreeks contact opnemen met kunstenaar Linda Bouter.

Bouwonderneming Gebroeders Benus
Bouwonderneming Gebroeders Benus BV verzorgt al meer dan 100 jaar de realisatie van woningen, bedrijfspanden en projecten voor haar klanten. Het bouwbedrijf doet dit al jarenlang vanuit vaste standplaats Musselkanaal.  Naast deze vestiging heeft Bouwonderneming Gebroeders Benus nu gekozen voor een nieuwe locatie  in de Eemshaven. Dit om aan de toenemende vraag van bedrijven in het havengebied  te voldoen. Het nieuwe kantoor is gevestigd  in het (bestaande) kantorencomplex Nijlicht in de Eemshaven.

Kunstexpositie Nijlicht
De kunstexpositie is gewijd aan het  ‘Plan Koningsoord’ en ‘De Eemshaven Triptieken’. De tegenstelling tussen beide gebieden, aan de ene kant van de slaperdijk het gehucht Koningsoord in het rustige en weidse Groninger land, aan de andere kant de verrijzenis van enorme bouwwerken en de bedrijvigheid van de Eemshaven, inspireerde de kunstenaars tot het maken van deze expositie. Zie ook  www.bouterenvanstam.nl. (tel. 0595-412402/06-13030781.
De kunstexpositie is ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kantoor in samenwerking met Bouwonderneming Gebroeders Benus en Groningen Seaports tot stand gekomen.

Kantorencomplex Nijlicht met daarin de nieuwe locatie van Bouwonderneming Gebroeders Benus