Uitnodiging beurs Eemsdelta Expo 14 en 15 juni

Uitnodiging beurs Eemsdelta Expo 14 en 15 juni

Op bedrijvenpark Fivelpoort in Appingedam vindt woensdag 14 en donderdag 15 juni aanstaande de vakbeurs Eemsdelta Expo plaats. U bent van harte welkom om aan deze beurs een bezoek te brengen.

Op het Eemsdeltaplein op de Eemsdelta Expo draait het deze 6e editie allemaal om Delen & Vermenigvuldigen. Delen van contacten, kennis, ervaring en ideeën. Deel uw business case en wij helpen u uw succes te vermenigvuldigen. Specifiek voor de Eemsdelta-regio zijn diverse subsidies, leningen, garanties en participaties beschikbaar. Voor starters, MKB en grootzakelijk is investeren in de Eemsdelta nog nooit zo aantrekkelijk geweest!

Woensdag 14 juni: 12.00 – 20.00 uur
Op woensdagochtend 14 juni wordt – voorafgaand aan de beurs – het Eemsdelta Ondernemers Seminar georganiseerd met als onderwerp “Industriële Revolutie 4.0 en de kansen voor de Maakindustrie 2.0”. Het seminar start om 10.00 uur. Na afloop van het seminar wordt om 12.30 uur de beurs geopend door Harm Post, vertrekkend CEO van Groningen Seaports. Aanmelden voor het seminar kan nog door een e-mail te sturen naar karlawielenga@eemshaven.info. Let op: het aantal plaatsen voor het seminar is beperkt.

Donderdag 15 juni: 10.00 – 18.00 uur
Geheel in lijn met het thema Delen & Vermenigvuldigen kunt u donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur aanschuiven bij het mini-symposium Geld & Advies, georganiseerd door de Economic Board Groningen (EBG). Arno van der Heyden interviewt verschillende ondernemers en EBG adviseurs. Er is geld, er is advies, er zijn interessante projecten, maar hoe kunnen bedrijven hiervan profiteren? En wat doet EBG precies om ondernemers in Noord-Groningen te helpen?

Meer informatie over het seminar en de vakbeurs vindt u op www.eemsdeltaexpo.nl.

Via onderstaande banner kunt u uw gratis entreekaart aanvragen. Tot volgende week op de Eemsdelta Expo.