Asfaltwerkzaamheden Oostpolderweg Eemshaven

Asfaltwerkzaamheden Oostpolderweg Eemshaven

Asfaltwerkzaamheden Oostpolderweg Eemshaven

In verband met asfaltwerkzaamheden door Groningen Seaports zal de Oostpolderweg gedurende de weekenden van 18 oktober 07:00 uur tot 19 oktober 19:00 uur én 25 oktober 07:00 uur tot 26 oktober 19:00 uur afgesloten zijn voor al het verkeer.

Langdurige afsluiting Oostpolderweg voor fietsers
Daarnaast zal vanwege optimale veiligheid tijdens de bouw van het nieuwe datacenter van Google in de Eemshaven (nabijheid GDF Suez), de parallelweg langs de N33 sinds eind september voor fietsers afgesloten tussen de Robbenplaatweg en de Oostpolderweg. Dit heeft te maken met zwaar vrachtverkeer dat van dezelfde route gebruik maakt. Vooral voor fietsers komende vanuit de richting Spijk/Bierum met bestemming Eemshaven is het zaak om tijdig rekening te houden met deze omleiding. Het is aan te raden om dan direct via de Vierhuizerweg richting de Zeedijk te fietsen en de route richting de Robbenplaatweg te volgen. De omleidingsroute betekent ca. 1 km omrijden. De verwachting is dat de fietsroute aan de Oostpolderweg tenminste twee jaar afgesloten zal zijn. De rode lijn is de omleidingsroute voor fietsers.

In geval van vragen kunt u contact opnemen met Ronald Visser (06 51119434) of René Meinders (06 51075151) van Groningen Seaports.