Groningen Seaports en Snel Uitzendbureau slaan handen in een voor Eems Clean Up!

Groningen Seaports en Snel Uitzendbureau slaan handen in een voor Eems Clean Up!

Zaterdag 21 september is het zover, World Clean Up day 2019! Wereldwijd worden er deze dag initiatieven georganiseerd wat betreft het opruimen van afval en plastics.

Groningen Seaports zet zich graag in voor een schoner milieu en een duurzame, circulaire wereld. Wij organiseren daarom samen met ‘Snel Uitzendbureau’ (onderdeel van de MOI-community in Nijlicht) de Eems Clean Up!

Er hebben zich een heel aantal vrijwilligers aangemeld die samen met ons vanaf 13:00 uur ’s middags de Eemshaven en Delfzijl gaan opruimen. Daarnaast hebben we tussen 15:00 en 17:00 een informatiemarkt in Nijlicht waar onze MOI Community leden hun innovaties laten zien, maar ook bedrijven én personen die te maken hebben met plastics en de verwerking hiervan, de kans krijgen om hun producten te showen.

De vrijwilligersactie wordt wegens veiligheid en efficiëntie gecoördineerd. Ook meedoen? Aanmelden kan via janneke@sneluitzendbureau.nl. Iedereen krijgt op de dag zelf instructies en een aangewezen gebied waar ze aan de slag kunnen! De vrijwilligers krijgen aan het einde van de dag een maaltijd aangeboden door Groningen Seaports en Snel Uitzendbureau.

Heeft u nog leuke ideeën voor de informatiemarkt, wilt u iets vertellen over een product of bijvoorbeeld een stand plaatsen dan is dit uiteraard mogelijk. U kan dan contact opnemen met officesupport@groningen-seaports.com. We zien u heel graag op zaterdag 21 september!