Groningen Seaports sponsor WTCA General Assembly 2018

Groningen Seaports sponsor WTCA General Assembly 2018

Cas König spreker tijdens International Trade Day in Leeuwarden op 23 april

Nederland is van 22 t/m 27 april 2018 gastheer van de WTCA General Assembly, een wereldwijd netwerk van meer dan 300 sterk verbonden bedrijven in bijna 100 landen. De WTCA General Assembly vindt deze keer in Leeuwarden plaats en is de jaarvergadering van de wereldwijde World Trade Centers (WTC), waar alle aangesloten WTC’s elkaar ontmoeten om te netwerken en samenwerkingen aan te gaan. Groningen Seaports is als één van de hoofdsponsors aan dit evenement verbonden.

International Trade Day
De jaarvergadering begint op maandag 23 april met een International Trade Day, georganiseerd door het WTC Leeuwarden. De focus ligt daarbij op internationaal samenwerken, zaken doen, netwerken en kennisdelen met als thema ‘Trust, the core of international business’. Het is een ideaal evenement voor bedrijven die hun internationale netwerk willen uitbreiden, nieuwe kennis willen vergaren en/of delen of op zoek zijn naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Groningen Seaports ziet volop kansen om hier nieuwe contacten op te doen of bestaande te intensiveren en verleent graag haar medewerking. Directeur Cas König van Groningen Seaports zet tijdens een plenaire interactieve sessie samen met Hans de Boer (VNO-NCW), Gerjan Navis (UMCG) en Bart-Jan Freriks (ENGIE) uiteen hoe internationaal zakendoen in zijn werk gaat.

Business to Business
Het internationale B2B matchmaking evenement en congres tijdens de WTCAGA 2018 is dé ideale mogelijkheid om uw bedrijf internationaal op de kaart te zetten. Het programma biedt alle ruimte voor sterke bedrijven en branches uit (Noord-)Nederland om zich te presenteren aan en in contact te komen met het enorme netwerk van de World Trade Centers Association en hun bedrijven. Groningen Seaports nodigt haar klanten en relaties dan ook van harte uit om maandag 23 april acte de présence te geven in Leeuwarden. Natuurlijk is het havenbedrijf zelf eveneens op zoek naar nieuwe contacten en business in haar havens. Benieuwd naar wat voor soort bedrijven Groningen Seaports op zoek is? Klik dan hier.

Over World Trade Center Leeuwarden
World Trade Center Leeuwarden is aangesloten bij de World Trade Centers Association, gevestigd in New York. Deze organisatie is opgericht in 1970 met als voornaamste doelstelling (inter)nationale handel te bevorderen door export-, import-, productie- en servicebedrijven samen te brengen. De WTC organisatie heeft geen winstoogmerk en is politiek onafhankelijk. Het wereldwijde netwerk omvat meer dan 320 WTC vestigingen in ruim 90 landen met 750.000 aangesloten bedrijven. World Trade Center Leeuwarden onderschrijft de missie en visie van de World Trade Centers Association.