Haven- en industriebedrijven ontmoeten elkaar op Promotiedagen 2022

Haven- en industriebedrijven ontmoeten elkaar op Promotiedagen 2022

Op dinsdag 8 en woensdag 9 november zijn de jaarlijkse Promotiedagen, hét #1 zakelijk event van Noord-Nederland, in MartiniPlaza en ook Groningen Seaports is weer van de partij. Net als vorig jaar is de stand van Groningen Seaports te vinden op het Haven- en Industrieplein (voormalig Eemsdeltaplein). De openingstijden zijn voor beide dagen 12.00-21.30 uur. 

Het Haven- en Industrieplein is een initiatief van Groningen Seaports in samenwerking met de gemeente Eemsdelta. Met het naastgelegen plein van gemeente Het Hogeland wordt samengewerkt qua programma en catering. De pleinen zijn bedoeld om ambitieuze bedrijven samen te brengen die werkzaam zijn in de havengebieden, industriegebieden of de gevestigde bedrijven te ondersteunen. Er liggen veel kansen in de havengebieden van Delfzijl en Eemshaven om business te genereren. Dit plein is het startpunt van deze samenwerkingen en verbindingen, maar leent zich ook prima voor het onderhouden van bestaande contacten.

Dit jaar heeft het plein weer een unieke uitstraling met een grote (zee)container als middelpunt van het plein. Tijdens de Promotiedagen wordt er ook aandacht besteed aan het onderwerp waterstof. Op het plein is een waterstoffiets aanwezig, vinden er VR-workshops plaats en is er een High Tea-event gericht op waterstof.

Kaarten

Mocht je graag naar de Promotiedagen gaan en een bezoek willen brengen aan het Haven- en Industrieplein, dan kun je een gratis ticket aanvragen via: https://www.promotiedagen.nl/toegangskaart/groningen-seaports-1-1/.