J. Wildeman S&L breidt activiteiten uit

J. Wildeman S&L breidt activiteiten uit

Logistiek dienstverlener J. Wildeman S&L heeft de weegbrug bij poort 3 op het Chemie Park Delfzijl overgenomen. De administratie van het wegen vindt nu nog overwegend met de hand plaats, maar binnenkort wordt dat proces volledig geautomatiseerd. AkzoNobel heeft hiervoor een softwaresysteem op het oog waarmee alles automatisch geregistreerd wordt. Hierdoor worden fouten bij het handmatig invoeren uitgesloten. Dat is niet het enige voordeel, want de registratie van de gegevens gaat sneller en dat maakt het uiteindelijk ook goedkoper. Nadat  deze automatisering is doorgevoerd, wordt de weegbrug operationeel overgedragen aan J. Wildeman S&L.

Jos Wildeman over die overname: “Wij verbeteren onze logistieke dienstverlening hiermee en zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Met de overname van de weegbrug kunnen we de klanten meteen laten weten hoeveel product er geleverd wordt bijvoorbeeld. Het past perfect in onze logistieke portefeuille. Ik verkoop niet graag nee aan de klanten. Daarom zijn we ook 24 uur per dag bereikbaar. We staan altijd voor onze klanten klaar.”

Sinds de opening van de containerterminal in september jl. nemen de activiteiten bij Wildeman Storage & Logistics alleen maar toe. De loods staat vol en er kan momenteel eigenlijk niets bij. Dit geldt eveneens voor de loods in Hoogezand, waar het steeds drukker wordt. De gloednieuwe containerterminal begint zich ook al aardig te vullen en bij de weegbrug is voortdurend activiteit. Tenslotte is het nieuwe kantoor klaar en daar is voldoende ruimte om het aantal werkplekken uit te breiden.

Logistiek dienstverlener J. Wildeman Storage & Logistics breidt activiteiten uit