Oosterhorn eerste week april afgesloten

Oosterhorn eerste week april afgesloten

Oosterhorn – de doorgaande weg langs het Chemie Park Delfzijl in Farmsum – zal vanaf maandag 2 april 2012 van 07.30 uur t/m vrijdag 6 april 16.00 uur afgesloten zijn voor al doorgaand verkeer met uitzondering van (brom-) fietsers. Voor hen wordt ter plekke een voorziening gemaakt met tijdelijke rijplaten.

Het verkeer dient de (gele) borden voor de omleidingsroutes te volgen. De omleiding heeft te maken met werkzaamheden van Structon Rail Oost aan het spoor ter hoogte van Delamine.

Bestemmingsverkeer
Bestemmingsverkeer voor het Chemie Park Delfzijl kan vanuit de richting Delfzijl slechts doorrijden t/m poort 3. Voor bestemmingsverkeer komende vanuit de richting Borgsweer/Heemkesbrug, geldt dat er slechts t/m poort 4 doorgereden kan worden.

Busverkeer
De buslijn 43 Delfzijl-Siddeburen v.v. wordt omgeleid. De twee bushaltes ter hoogte van het kantorencomplex bij Akzo Nobel en het bedrijf Dynea (bij bocht Oosterhorn) komen te vervallen. Passagiers worden verwezen naar de bestaande haltes “Eemssluis” en “Heemkesbrug”. Passagiers kunnen voor nadere informatie terecht op de website van Q-Buzz, www.qbuzz.nl.