Uniek kunstproject op Eemsdeltaplein tijdens Promotiedagen

Uniek kunstproject op Eemsdeltaplein tijdens Promotiedagen

Groningen Seaports is ook dit jaar weer aanwezig op het Eemsdeltaplein tijdens de Promotiedagen in Martiniplaza op dinsdag 7 en woensdag 8 november. Samen met ruim 20 andere partijen, waaronder de Eemsdeltagemeenten, promoot Groningen Seaports de ontwikkelingen in de regio en de beide Groninger zeehavens met als thema ‘Eemsdelta, ruimte voor ideeën’. Het Eemsdeltaplein is dit jaar het decor van een uniek kunstproject. Het is de bedoeling dat twee kunstenaars op dit plein een bijzonder object creëren, opgebouwd uit relatiegeschenken. Hoe meer gadgets, hoe groter en specialer het kunstwerk wordt.

Het kunstobject zal worden gemaakt door twee kunstenaars van Academie Minerva, Abel Bravo en Kara Noble. Zij kunnen alles gebruiken om tot een indrukwekkende creatie van minimaal 3 meter hoog te komen. Het wordt een kleurrijk geheel van ons allemaal, door ons allemaal. Groningen Seaports draagt graag bij aan deze bonte verzameling van ‘beursweggevers’. Wilt u met uw bedrijf ook bijdragen aan het grootste kunstproject van de Promotiedagen? Lever dan uw promotiemateriaal aan en word onderdeel van dit unieke project. Alle gadgets zijn welkom, van pennen tot ballen en van zonnebrillen tot ijskrabbers. Breng ze naar de stand van Groningen Seaports op het Eemsdeltaplein en uw relatiegeschenk zal dan in het kunstwerk verwerkt worden. We rekenen op uw bijdrage.

Eemsdelta, ruimte voor ideeën.

Alvast een kleine greep uit de diverse relatiegeschenken van een aantal deelnemers aan het Eemsdeltaplein. Het begin is er!