Vastgoed Koetze bouwt tweede bedrijfsverzamelgebouw op “De Delta” in Delfzijl

Vastgoed Koetze bouwt tweede bedrijfsverzamelgebouw op “De Delta” in Delfzijl

Vastgoed Koetze bouwt tweede bedrijfsverzamelgebouw op “De Delta” in Delfzijl

Op bedrijventerrein “De Delta” in Delfzijl, een representatieve locatie, is Vastgoed Koetze gestart met de realisatie van een nieuw, hoogwaardig multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw van 1000 m2. Dit tweede gebouw van Vastgoed Koetze zal een kopie worden van het bestaande gebouw de “Deltaborg”. De bouw is net voor de zomervakantie aangevangen en zal naar verwachting  in september gereed zijn.

Volgens Vastgoed Koetze is industrieterrein De Delta een voor de hand liggende keuze als vestigingsplaats. Afgezien van de mooie zichtlocatie van het gebouw heeft “De Delta” een gunstige ligging nabij de industrie van Delfzijl en de Eemshaven, een goede ontsluiting, via de provinciale wegen naar Scheemda (N991/N362) en de snelweg A7, naar Assen (N33) en naar de Eemshaven (N33). Daarnaast is er nog de directe ligging aan het Oosterhornkanaal. Economisch gezien een dynamisch gebied dus, waarbij bedrijfsactiviteiten hand in hand gaan met de rust, ruimte en het geweldige woon-/werkklimaat.

Het gebouw is ontworpen door een architectenbureau, waarbij aan de uitstraling zeer veel aandacht is besteed. Het resultaat is een zeer representatief gebouw en een echte blikvanger bij de binnenkomst van Delfzijl. Uit ervaring weet Vastgoed Koetze hoe moeilijk het is bedrijfshuisvesting te vinden die aansluit bij de wensen en behoeften van een startende en doorgroeiende onderneming. Dit heeft geresulteerd in een gebouw dat flexibel opgedeeld kan worden in maximaal 8 units, met of zonder verdiepingsvloer, van casco tot compleet ingerichte en sleutelklare oplevering, met de keuze uit huur of koop.

Artist impression van het tweede bedrijfsverzamelgebouw van Vastgoed Koetze op bedirjventerrein De Delta in Delfzijl

Artist impression van het tweede bedrijfsverzamelgebouw van Vastgoed Koetze op bedirjventerrein De Delta in Delfzijl