Volop werkzaamheden op bedrijvenpark Fivelpoort

Volop werkzaamheden op bedrijvenpark Fivelpoort

Er is momenteel volop bedrijvigheid op het bedrijvenpark Fivelpoort bij Appingedam. Het bedrijf Kamphuis Lastechniek is aan het bouwen en verdubbelt zijn bedrijfsgebouw van 300 m2 naar 600 m2. Het bedrijf Graansilo Appingedam start morgen met de bouwactiviteiten voor de uitbreiding met een nieuwe opslagloods van 1.800 m2. Beide bouwwerkzaamheden zijn naar verwachting rond de zomer van dit jaar gereed.

Abird, een specialistisch industrieel verhuurbedrijf, heeft recent Kamphuis Lastechniek overgenomen. Abird zal zich na het gereed komen van het gebouw vervolgens hier ook vestigen op Fivelpoort.

Het bedrijf Graansilo Appingedam krijgt met de uitbreiding van de nieuwe opslagloods  een totale capaciteit van 13.500 ton. Deze nieuwe loods krijgt een indeling op basis van vier vakken en zal gebruikt worden voor de opslag van granen en veevoedergrondstoffen. De loods moet eind juli klaar zijn i.v.m. het nieuwe graanseizoen.
Na het gereedkomen van deze uitbreiding zal Graansilo Appingedam vaker gebruik maken van de kade van Groningen Seaports.

Bouwwerkzaamheden bij Kamphuis Lastechniek, dat zijn bedrijfsgebouw verdubbelt