Holland Norway Lines bereikt 100.000e boekende passagier 

Holland Norway Lines bereikt 100.000e boekende passagier 

Op 7 april van dit jaar was de eerste afvaart van Holland Norway Lines (HNL) en afgelopen week noteerde het de 100.000e passagier die een overtocht bij de ferrydienst boekte. Vanaf november 2021 is het mogelijk om een ticket via de cruiselijn af te nemen en dus hebben zo’n 100.000 passagiers in ruim zes maanden tijd een overtocht geboekt.

Holland Norway Lines kent vanaf de bekendmaking van de nieuwe cruiseferry-lijn in november een vliegende start. De nieuwe vaarverbinding krijgt veel positieve reacties uit binnen- en buitenland en de animo is hoog. Vooral de vraag van Nederlanders die naar Noorwegen varen is groot. Dat blijkt onder andere uit het aantal mensen dat een overtocht met auto boekt. Het autodek is vanaf half juni tot en met half augustus zo goed als volgeboekt. Voor voet- en fietspassagiers is nog genoeg ruimte beschikbaar.

Vanwege het stijgende aantal boekingen en de druk op de autoboekingen in het hoogseizoen, heeft Holland Norway Lines het boeken van overtochten voor 2023 ook al beschikbaar gemaakt. Het is dus vanaf nu mogelijk om een overtocht te boeken voor heel 2023.

De terminal van Holland Norway Lines aan de Beatrixhaven met op de voorgrond de cruiseferry MS Romantika (Foto Groningen Seaports – Koos Boertjens)