Lubbers opent een vestiging in de Eemshaven

Lubbers opent een vestiging in de Eemshaven

Per 1 augustus opent Lubbers Logistics Group uit Schoonebeek de deuren van haar nieuwe vestiging aan de Westlob 3 in de Eemshaven. De vestiging ligt op het terrein van het bedrijf Wijnne Barends.

Vanuit deze vestiging gaat Lubbers de lokale markt in en rondom de Eemshaven bedienen. “Door de aanwezigheid van trucks en trailers kunnen wij snel reageren op aanvragen. De locatie zal tevens een ondersteunende functie binnen het Europese groepage netwerk vervullen. Groepage vrachten die afgehaald zijn of nog aangeleverd moeten worden in de regio Eemshaven, Delfzijl of Farmsum zullen via deze vestiging gaan voor (tijdelijke) op- of overslag. Ook verhuren wij offshore containers vanaf deze vestiging”, schrijft Lubbers in een persbericht.

In eerste instantie wordt gestart met een aantal truck-trailer combinaties en autolaadkranen. “Maar de lokale faciliteit en organisatie zijn voorbereid op mogelijke opschaling. Zo kunnen er snel extra mensen en materiaal vanuit de hoofdvestiging in Schoonebeek gemobiliseerd worden als dat nodig is. Bijvoorbeeld voor grote projecten. De planning blijft vooralsnog in Schoonebeek.”