Nautical Centre vestigt zich in Eemshaven

Nautical Centre vestigt zich in Eemshaven

Davids Maritime, tot op heden gevestigd in Delfzijl, zal in juli gaan verhuizen naar de Eemshaven. Zij gaat een nautisch centrum openen aan de Borkumweg 6. Onder de nieuwe naam Nautical Centre zal zij zich daar naast de reeds bestaande activiteiten ook toeleggen op de offshore levering. Met veel enthousiasme van dit bedrijf en haar partners wil zij zich met deze uitdaging verder ontwikkelen als maritiem dienstverlener.

De maritieme sector biedt voor het bedrijf een goede toekomst en vindt het daarom nu tijd om zich in de Eemshaven te vestigen om daar een bijdrage te leveren aan de goede ontwikkelingen in de haven. Ook is eigenaar Doornbos er al jarenlang actief in de technische dienstverlening en is dan ook zeer opgetogen over de nieuwe locatie.

Naast Nautical Centre zullen ook een aantal partners zich in het centrum vestigen, waaronder een ICT bedrijf dat zich met name bezighoudt met maritieme werkzaamheden. Als kernactiviteit zal de scheepsuitrusting worden benadrukt, met onder andere:

– Navigatiemiddelen
– Veiligheidsuitrusting
– Dek- en machinekameruitrusting
– Diensten

Op termijn willen zij ook trainingen met betrekking tot veiligheid en overleving aanbieden. Voor de watersport in Delfzijl zal een dependance worden onderhouden in de winkel van TabAktief aan de Schoolstraat.

Davids Maritime staat woensdag 13 en donderdag 14 juni op de Eemsdelta Expo beurs in de Eemshaven. U bent van harte uitgenodigd om hen daar te bezoeken voor meer informatie.