Nu al maximale aanmelding voor vakbeurs Eemshaven

Nu al maximale aanmelding voor vakbeurs Eemshaven

Extra uitbreiding

De interesse voor de beurs Eemsdelta Expo, die op 13 en 14 juni in de Eemshaven wordt gehouden, overtreft alle  verwachtingen. Ruim 120 bedrijven hebben zich voor de eerste editie van deze vakbeurs aangemeld. Daarmee zou de beurs zijn volgeboekt. Reden voor de organisatie om de capaciteit van het tijdelijk paviljoen in de Eemshaven, dat dient als onderkomen van de beurs, uit te breiden. Daardoor zijn er weer een beperkt aantal stands beschikbaar.
Vanwege de industriële bloei van de gehele Eemsdelta en de dynamiek van de Eemshaven heeft Eemshaven.info het initiatief genomen voor de organisatie van deze beurs. Met ondersteuning van Groningen Seaports en de Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta is e.e.a. gerealiseerd.

Congresruimte
De vakbeurs wordt gehouden in een  4000 vierkante meter groot luxe tijdelijk paviljoen dat centraal in de Eemshaven aan de Eemshornweg wordt opgebouwd. De Eemsdelta Expo  is meer dan een vakbeurs. In het paviljoen wordt een congresruimte ingericht waar dagelijks diverse inlooplezingen worden gehouden. Kennis overdracht is een belangrijk onderdeel van de beurs. De vakbeurs richt zich niet uitsluitend op noordelijke ondernemers. Standhouders buiten de regio zijn aanwezig en vakgenoten uit andere delen van het land zijn uitgenodigd.
Overweldigende belangstelling

Directeur Karla Wielenga van Eemshaven.info zegt blij te zijn met de overweldigende belangstelling voor deze vakbeurs. “Die belangstelling heeft natuurlijk ook te maken met de economische activiteiten in de Eemsdelta. Er worden miljarden in die regio geïnvesteerd. De Eemsdelta is de aanjager van de noordelijke economie. Er liggen kansen en mogelijkheden voor het totale bedrijfsleven en vooral voor het midden-en kleinbedrijf. Daarom is Eemsdelta Expo de ideale plek om contacten te leggen.”

De vakbeurs Eemsdelta Expo is op woensdag 13 en donderdag 14 juni dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur. De entree is enkel op uitnodiging. Kaarten zijn gratis te bestellen via www.eemsdeltaexpo.nl