Nieuwe energie voor de Eemsdelta

Nieuwe energie voor de Eemsdelta

Nieuwe energie voor de Eemsdelta

EemsDeltavisie, hét congres voor de industrie in Noord-Nederland op 19 september 2014

De industrie in de Groningse Eemsdelta staat volop in de actualiteit. Het economische laagtij en ontwikkelingen in de energiemarkt drukken stevig hun stempel op de aanwezige industrie in dit gebied. Tegelijkertijd ontstaat er onder de huidige druk weer veel nieuw elan en veel ruimte voor innovatie.

Daarom staan tijdens de eerste editie van EemsDeltavisie, hét congres voor de industrie in Noord-Nederland, de nieuwe mogelijkheden en initiatieven voor de industrie in de Eemsdelta centraal. Het EemsDeltavisie-congres vindt plaats op 19 september a.s. in de Eemshaven. Met het thema ‘Nieuwe Energie voor de Eemsdelta’ zoeken we naar lichtende voorbeelden voor verduurzaming, meer samenwerking in industriële ketens en nieuwe inzichten voor efficiëntie.

Het Petrochem Platform en het Duurzaam Geproduceerd Platform tekenen voor de organisatie, in samenwerking met Groningen Seaports, Eemsdelta EZ en Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta. EemsDeltavisie is geschoeid op de leest van Deltavisie in Rotterdam.

Uw bezoek draagt bij aan nieuwe energie voor de Eemsdelta. Laat u inspireren door de lezingen van experts, innovaties van Northern Enlightenmentz, de business case van verduurzaming met Energy Savers, stevige discussies en een sterk netwerk.

Meer informatie, het hele programma en de inschrijfpagina vindt u op www.eemsdeltavisie.nl