Quite Right vestigt zich in Eemshaven

Quite Right vestigt zich in Eemshaven

De Eemshaven heeft er sinds enige maanden een nieuwe bewoner bij: het bedrijf Quite Right, leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s). Quite Right is gevestigd op een terrein aan de Borkumweg achter de Emmahaven tegenover Amasus.

Hier is deze maand een muur van kluisjes geplaatst, ‘de Wall’, waardoor lokale bedrijven niet meer voor persoonlijke beschermingsmiddelen naar de stad hoeven te rijden, maar hun bestelde spullen via een code zelf uit het betreffende kluisje bij Quite Right af kunnen halen. Al dan niet buiten werktijd. Vergelijkbaar met de bekende snackmuren, maar dan voor pbm’s in plaats van kroketten.

Quite Right is begonnen met schoenen en overalls, maar heeft inmiddels ruim 40 artikelen voor de petrochemische industrie in het assortiment. Het bedrijf was al gevestigd in Dordrecht (hoofdkantoor), Rotterdam, Vlissingen, Geleen en Zuidbroek. In de Eemshaven is Quite Right sinds maart actief. Daar begon het haar activiteiten met het faciliteren van projecten, waarbij Quite Right dan bijvoorbeeld de kantoorunits, containers en meubels levert en allerlei zaken m.b.t. de levering van materieel en andere spullen coördineert. Doordat Quite Right over een groot magazijn beschikt, kan het bedrijf alles altijd direct leveren.

Ondertussen timmert het bedrijf in onze regio flink aan de weg en werkt het hard aan haar naamsbekendheid. Zo is Quite Right sponsor van DelfSail en heeft het een ‘eigen’ snack bij restaurant Diekgat in de Eemshaven.