Uitbreiding DHSS in de Eemshaven in volle gang

Uitbreiding DHSS in de Eemshaven in volle gang

De geplande uitbreiding van DHSS, dat sinds begin dit jaar onder Clarksons Port Services valt, heeft sinds de bekendmaking van afgelopen april enorme sprongen vooruit gemaakt. In een hoog tempo is er gewerkt aan alle vergunningen, het terrein en op dit moment wordt er volop gewerkt aan de realisatie van het gebouw.

Het gebouw biedt straks ruimte aan servicebedrijven en opdrachtgevers werkzaam in de offshore energie. Zij kunnen zowel kantoren als complete etages huren voor bepaalde tijd. “Inmiddels zijn twee verdiepingen verhuurd aan grote opdrachtgevers in de offshore wind en zijn er volop onderhandelingen gaande met een nieuw te vestigen organisatie in de Eemshaven”, zegt een trotse Tonnie Schuijl, commercieel directeur van DHSS. Het warehouse biedt straks ruimte voor 1750 vierkante meter opslag. Achter het gebouw bevinden zich zestig parkeerplaatsen, waardoor technici niet meer op de kade hoeven te parkeren.

De werkzaamheden aan het nieuwe gebouw zijn nog in volle gang. De huidige planning verloopt voorspoedig en de verwachting is dat het Service Centre rond 1 maart 2024 in gebruik kan worden genomen, waarbij er zeker ook gedacht wordt aan een opening voor de omliggende bedrijven en klanten.